Minggu, 19 Agustus 2018

BITDEPOSITAIR

Bitdepositair - platformoverzicht


Investeringen zijn een geweldige kans om uw kapitaal te verhogen. De waarheid is een "MAAR", je moet kunnen investeren. Zoals de praktijk laat zien, hebben velen hiermee grote problemen.
Omdat het niet verwonderlijk is, maar we leven in een tijd van geavanceerde technologie, maar helaas gebruiken we niet alle mogelijkheden van deze technologieën. Er zijn veel projecten die u aanbieden om uw eigen geld te riskeren. Vrienden - vergeet het maar, want er was een Bitdepositief project. Dus laten we beginnen.
1.jpg
Bitdepositary is de eerste en grootste nieuwe generatie QC-community Market ICO met geïntegreerde betaaloplossingen. Het is ontworpen om het beleggingsproces veiliger te maken. Het platform is een intermediair en een betaalplatform voor projectmanagers en een grote beleggersgemeenschap.
Binnen het BitDavitary Space Platform is TeamBit actief. Dit is een organisatie met een groep experts, community leaders, accountants en juridische adviseurs die de gemeenschap van bit-depositaire beleggers bedienen. Acties uitgevoerd door TeamBit bieden meer bescherming tegen fraude, diefstal van tokens en onjuiste investeringsbeslissingen.
Tot op heden zijn er een aantal problemen op dit gebied:
Voorkom diefstal van de marker. Helaas zijn er met de populariteit van crypto-valuta een groot aantal hackers verschenen, dus cyberaanvallen komen regelmatig voor. 
Identificatie van fraude. Het was moeilijk om een ​​waardige ICO te bepalen. Er verschenen immers veel oplichters. Bijna 80% is gedoemd of frauduleus. 
Definitie van verkeerde beslissingen. Grotere kans op een aanvaring met frauduleuze of mislukte bedrijven. Daarom is het raadzaam om een ​​ruimte te creëren die zal helpen om de juiste beslissing te nemen.
Het platform biedt startups in deze minder bekostigde sectoren een kans en krijgen hun idee, beoordeeld door TeamBit, experts en de investeerdersgemeenschap zelf. Elk verkoopbewijs passeert het platformsysteem. Dit vermindert het risico van het stelen van tokens met bepaalde beveiligingsmaatregelen bij het instellen van bevoorrechte gebruikersaccounts. Het risico van fraude zal worden verkleind door een unieke audit uit te voeren, die bestaat uit advocaten, belastingadviseurs, professionals en gebruikers uit de gemeenschap, alle verenigende krachten vóór de goedkeuring van het project.
Basisprincipes van Bitdepositiewerkzaamheden
1.jpg
Het project wordt niet geaccepteerd als de punten onder de 55% -drempel liggen.
Gebruikers ontvangen hun tokens (vrijgevigheid) gratis van de projecteigenaar als het project slaagt met softcap. Daarom moet elk bedrijf dat zijn project presenteert, tokens uitgeven aan iedereen die heeft gestemd ter ondersteuning van of tegen het project met behulp van het Bitdepositary-systeem.
Extra platformfuncties:
Geïntegreerde betaaloplossingen met een creditcard 
De gebruiker heeft de mogelijkheid om te investeren in verschillende valuta's in toekomstige projecten 
Multicurrency en tokens van succesvolle ITS zijn inbegrepen 
Bit-deposit-creditcard 
Directe investering in ICO met onze portemonnee-oplossing 
Gebaseerd op Salesforce 
Details van de ICO
Het BDT-token is een symbolisch hulpprogramma dat dient als beloning voor gebruikers die besluiten om vroeg in het project te investeren voordat ze in de community worden geaccepteerd. Als het project de ICO met succes uitvoert, kan de gebruiker investeren met andere tokens buiten het BDT-token.
Token Token - BDT
Het totale aantal uitgegeven tokens is 1 miljard BDT
Softcap = $ 1 miljoen
Hardcap = $ 50 miljoen
Prive pre-sale periode:
Te koop: 60 miljoen BDT 
Minimale investering: $ 500 
Kosten van het token: 0,05 $ 
Open voorverkoop
Te koop: 60 miljoen BDT 
Minimale investering: $ 500 
Maximale investering: $ 150.000 
De kosten van het token zijn 0.05 $ 
Open verkoop
Te koop: 630 miljoen BDT 
Minimale investering: $ 10 
Maximale investering: $ 150.000 
De kosten van het token zijn 0.10 $
Link:

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...