Sabtu, 18 Agustus 2018

FSMN: een Payment Gateway en Merchant Settlement Services voor directe, beveiligde wereldwijde betal

1.jpeg

Weet u dat er een nieuw platform bestaat dat gebruikers in staat stelt om deel uit te maken van wereldwijde netwerktraders, handelaren en onafhankelijke marketingpartners, dit platform kan zowel handelen als betalingen verrichten en geld heen en weer overmaken in elk deel van de wereld. Dit platform maakt gebruik van op Ethereum gebaseerde crypto-munt en betalingsgateway om een ​​nieuwe industriestandaard in te stellen door het opslaan van ken-uw-klanten en verkopers nodig hebben. Dit platform staat bekend als Fsmn: Five Star mining network.
Waarin dit platform?
Het zijn op cryptografie gebaseerde digitale munt- en betalingsgateway die dient als een volledig functionele valuta en alternatief voor contant geld en het betalingssysteem voor banken en banken. Ze boden zowel een valuta als een reeks betalingsoplossingen, ze zijn van plan een compleet cryptocurrency-ecosysteem in te voeren, zoals door Cryptocurrency beveiligde munten en een zelf gefinancierd en zelfgestuurd platform met een wereldwijd bereik, creëren ook een complete betalingsgateway met onmiddellijke verrekening van transacties. Bovendien zullen ze bulk- en overboekingen mogelijk maken met speciale lage transactiekosten. Het bevorderen van een vroege acceptatie van e-commerce shopping en handelsplatform en cryptocurrency marktdominantie in de reisindustrie als een entree in de cryptomuntenindustrie.
Operationele terminologie in FSMN
 Over de FSMN-munt: Muntnaam: FSMN
Totaal muntenaanbod: 10 miljard
openbare toewijzing: 70%
 premie: 3%
Adviseurs: 2%
Founders en team: 10%
 Reservespreiding: 15%
FSMN-waarde: $ 0,01 per
FSMN Openbaar symbool: FSMN
 Uiterste plaatsen: 18
FSMN-levering en -distributie
Levering en distributie
Totale levering Het totale aanbod van FSMN omvat 10 miljard
 FSMN is beschikbaar in de volgende tranches: –
Tokentoewijzing voor publiek: 7 miljard –
Token toewijzing voor ICO: 7 miljard –
 Reservet token allocatie: 1,5 miljard –
Token toewijzing voor bedrijf: 1,5 miljard
Reden waarom u in FSMN moet investeren
Fsmn maakte gebruik van het holistische handels- en e-commerce ecosysteem. Door de kruising van zijn drie belangrijkste aanbiedingen, de FSMN, de cryptocurrency payment gateway en het uitwisselingsplatform (via de introductieve partnering e-commerce marktplaats), creëert FSMN het best mogelijke klimaat om vroege acceptatie en hoge muntwaarde en kansen voor onafhankelijke marketing te bereiken. partners (IMP’s) om waarde te bieden in een nieuw mogelijke internationale beursmarkt.
Het complete ecosysteem van FSMN biedt een duurzaam model van handel en uitwisseling binnen en buiten de FSMN-betalingsgateway. Leveranciers, verkopers en IMP’s kunnen allemaal deelnemen aan de uitwisseling binnen de FSMN-gateway en het e-commerceplatform voor verkopers. Terwijl betalingen via het FSMN binnen het platform worden gedaan, kunnen transacties onmiddellijk worden omgezet naar een andere valuta tegen een extra vergoeding. Het model stelt alle deelnemers in staat geld direct binnen en buiten het systeem te verplaatsen en voor het betaalnetwerk van FSMN om uiteindelijk valuta-agnost te blijven en tegelijkertijd het gebruik en eigendom van de FSMN-munt te stimuleren.
Conclusie, zoals we allemaal weten dat Bitcoin, de peetvader van alle cryptocurrency, de markt blijft domineren met zijn topwaarde in de markt, en Ripple sterk blijft als koploper in de integratie van betalingssystemen met de gevestigde exploitanten, en het slimme contractecosysteem van Ethereum biedt veel belofte voor zijn ontwikkelingsgemeenschap onderscheidt FSMN zich door zijn unieke positionering om een ​​volledig functioneel valuta- en economisch ecosysteem te creëren voor end-to-end aankopen, kopen, verhandelen, verkopen en vasthouden van alles binnen het native FSMNoin-platform. Met de juiste timing en betrokkenheid van de marketingpartner verwachten we dat het end-to-end-aanbod van FSMN grote kansen biedt voor een real-world vooruitgang en toepassing van de real-world ontwikkelingen die tot nu toe beschikbaar zijn gemaakt door cryptocurrency-technologieën en -gemeenschappen.
For references:
Voor meer informatie kun je kijken op onderstaande link:
USER NAME: DEWI08

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...