Jumat, 05 Oktober 2018

AFRICUNIA WALLET - Değerlendirme Yazısı

Africunia, blockchain teknolojisi ve finansal yatırımlar üzerine kurulu bir dijital bankacılık modelini öneriyor. Bu Afrika projesinin amacı, her zamanki geleneksel bankacılık hizmetlerini (ve daha fazlasını), ancak daha teknolojik olarak gelişmiş yöntemlerle sunmaktır. Kullanımı kolay bir sistem öneriyorlar. Bankaları fiziksel varlığı olmayan ve coğrafi sınırlama olmaksızın işletmeyi planlıyorlar. Africunia, işlemlerin kolaylaşmasını hızlandıran ve gecikmeyi ya da hataları ortadan kaldıran bir blockchain bankacılık modeli geliştirdi.
Rakamlarla Africunia 
Token: Afcash Jetonu
Token değeri: 1 USD
Token sayısı: 10 Milyar (10 yıllık bir süre boyunca yılda 1 Milyar Dolarlık dağıtılacak)
Ön ICO başlıyor: 1 Aralık 2017
Ön ICO biter: 31 Aralık (şimdiden)
ICO başlıyor: 1 Ocak 2018
ICO bitti: 28 Şubat 2018

Afcash Token

Africunia, ERC-20 standardına dayanan Afcash adı verilen kendi sembolünü yaratıyor. Afcash düzenli para birimleri gibi bir değişim aracı olarak hizmet verecek. Africunia'nın sahip olduğu bu dijital para, fiziksel ve dijital finansal işlemler arasında bir bağlantı oluşturduğundan bankacılık işlemlerini kolaylaştıracak. Afrika'da Fiat para birimlerine yardımcı olmanın birincil amacı olsa da, aynı zamanda Afrika ve dünyanın geri kalanı arasında bir köprü görevi görecektir.
Afcash, 1 Aralık'ta açılan ve 28 Şubat'ta sona eren ICO aşamasında satın alınabilir. Bu dönemden sonra jetonlar ICO platformundan yatırımcılar tarafından cüzdanlarına çekilebilir.
Bitcoin, Ethereum, Kredi Kartı, Banka Kartı veya PayPal ile satın alabilirsiniz. Bulunduğunuz yere bağlı olarak doğrudan Africunia’nın banka hesaplarından birine ödeme yapabilirsiniz.
Gelir Paylaşımı Sistemi: Her yıl Afcash'ın tüm üyeleri, o yılki Afrika'nın oluşturduğu toplam kârın% 20'sinden pay alacak.
Ödül Kampanyası
Kamu bilincini oluşturmak için yatırımcıları ödüllendirmek. Africunia, ICO sırasında yayınlanan toplam 100,000 AFCASH Tokeni sunuyor.

Token Dağıtımı

Halka Açık Katkıcı -% 50

Africunia Projeleri Geliştirme, Africunia Vakfı, Africunia Sosyal ve Ekolojik Projeler - 30%
Africunia Kurucuları - 15%
Danışmanlar, Ortaklar -% 3
Ödül Kampanyaları -% 2

Takım

Africunia’nın web sitesi, ekibin beş temel yönetici üyesini ve pazarlamacılardan programcılara, hukuk danışmanlarına ve daha fazlasına kadar on iki personeli listeler. Her bölüm, iyi eğitimli ve kendi alanlarında en az on yıllık tecrübeye sahip personel ile iyi donanımlıdır.

Sosyal medya varlığı ve dijital ayak izi

Africunia düşük bir sosyal medya varlığına sahiptir. Facebook sosyal medya varlığının en güçlü olduğu yerde görünmektedir, ancak diğer sosyal ağlarda göreceli olarak zayıftır. Aşağıda yazdıkları sırada sosyal medya takipçileri vardır.ICO'ların erken aşamalarında düşük bir sosyal medya var, ancak daha fazla çalışma yapılması gerekiyor.

Web sitesi kalitesi ve düzeni

Africunia ICO, Yol Haritası, Teknolojiler, Takım, Belgeler, Kişiler, ana sayfadaki Kayıt / Giriş Köprüler ile daha ayrıntılı bilgi için bağlantı, profesyonel ve kolay. Web sitesi 13 dil sunuyor.

Teknik Yönü

Whitepaper basit, ancak profesyonelce yazılmıştır. İkna edici, öte yandan Afcash'ın geleceği hakkında yeterli bilgiye sahip değil.
Gizlilik politikası, iş izahı, emanet bilgileri ve şartlar ve koşullar gibi diğer belgeleri sağlarlar. Bu övgüye değer.

Avantajları

POS'un tanıtımı, kripto para piyasasında büyük bir yenilik olacaktır.
Afcash'ın sahipleri, yılda bir kez Avustralya'nın kazandığı kârın% 20'sini paylaşıyor.
Bankacılık modeli ile geliyor ve sadece başka bir dijital para birimi değil, tam bir finans kurumu olacaktır.

Dezavantaj

Düşük görünürlük var.

Sonuç

Africunia, bankacılık işlemlerini daha kolay ve hızlı hale getirmek için hem bir bankacılık modeli hem de bir kripto para birimi sunar. Tam bir dijital banka olarak, kripto POS hizmetleri gibi diğer bankacılık işlemlerini ve hizmetlerini de yaparlar.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...