Senin, 29 Oktober 2018

HubrisOne Projesine Yakın Bakış


Merhaba değerli takipçilerim, sizlere https://www.hubrisone.com/adresinde yeşermekte olan yeni bir fikri anlatacağım bugün. Proje bankacılık ve kripto paraların birbirlerine olan güven sorunlarını ortadan kaldırarak entegre edilmelerini sağlayarak faydalı olmayı planlıyor. Gerçek hayattan gerçek problemlere dayalı olan projelere inancımı her zaman ifade etmişimdir. Ortada gerçek bir çözüm yoksa elinizdeki ürüne ihtiyaç duyacak insanlar da yoktur. Bu yüzden öncelikle çözülmeyi bekleyen sorunlardan bahsetmek istiyorum. Keyifli okumalar diliyorum.




Banka Problemleri

Bankalar yavaş ve sıkıcı çalışma prensiplerine sahip. Hafta sonu işlem yapmanıza izin vermezler, mesai saatleri dışında işlem yapmazlar. Bir işlem için dakikalarca bazen saatlerce bekleyebilirsiniz. Boğucu evrak işlemleri hiç bitmez ve yaşam kalitenizi azaltırlar. Çok yüksek kar payları alarak maddi açıdan da müşterilerini mutsuz ederler. Bankalarla çalışmak çok kolay değildir. Yüksek komisyon oranlarının yanı sıra banka çalışanları veya banka kuralları gereği müşteri memnuniyeti düşük seviyelerde kalıyor. Müşteri hizmetlerinin yetersizliği de bu memnuniyetsizliği arttırıyor.

Kripto Para Problemleri

Kripto paralar para akışı, hızlı fiyat değişiklikleri, sahte projeler gibi sebeplerden dolayı insanlarda güvensizlik oluşturuyorlar. Klasik para işleten bankalar bu özelliklerinden dolayı kripto paraları yada kripto paraların yaratıldığı teknolojiyi kabullenmekte zorlanıyorlar. İnsanlar hızlı değer değişikliklerinden dolayı kripto paralardan korkuyor. Arkadaşınıza göndermek istediğiniz para siz gönderene kadar azalırsa siz mutsuz olursunuz.




HubrisOne Uygulamasının Önerdiği Çözüm Nedir ?

HobrisOne fiat paralar ve kripto para teknolojisinin birbirlerinin sorunlarını çözebileceğine inanıyor. Bankaların sorunlarını kripto paralar, kripto paraların sorunlarını da bankalar çözebilir. HubrisOne’ın sizlere sunacağı yeni uygulama ile cep telefonu kullanımındaki hızlı artışla beraber kripto paraların kullanım oranı da artış gösterecektir. İnsanlar uygulama üzerinden KYC ve AML bildirimlerini yaptıktan sonra istedikleri cüzdanı kolayca oluşturabilecek ve bu cüzdanlara 7 gün 24 saat erişim sağlayabilecekler. İşlemler blockchain teknolojisinden faydalanarak gerçekleştirileceği için para aktarımı klasik banka yöntemlerine göre çok çok daha hızlı gerçekleşecek böylece müşteri memnuniyeti de artacaktır.

Bankalar arası uluslararası işlemler çok uzun zamanlar alırken HubrisOne uygulamasında saniyeler içinde bu işlemleri gerçekleştirebileceksiniz. Blockchain teknolojisinden faydalanılacağı için işlem maliyetleri çok düşük olacaktır. HubrisOne aynı zamanda size güvenilir kripto para cüzdanları da sunmayı planlıyor. Borsa skandallarının yaşandığı günümüzde güvenilir kripto cüzdanları büyük önem arz ediyorlar. HubrisOne’ın sizlere sunacağı dijital kart ve dijital hesap özelliklerinden kolayca faydalanarak daha iyi bir bankacılık hizmeti almış olacaksınız.





HubrisOne sizler için adil ve kripto para destekli krediler sunmayı da planlıyor. Uygulama üzerinden gerçekleştirdiğiniz işlemleri anlık olarak takip edebileceksiniz. HubrisOne bütün portföyünüzü yönetebileceğiniz bir uygulama olacak ayrıca kendi borsası üzerinde düşük maliyetlerle alış veriş yapmanıza da imkan tanıyacak. HubrisOne uygulaması çok güçlü bir güvenlik zinciri üzerine kurulmuştur bu şekilde yatırımlarınızı kolayca koruyabileceksiniz.

Özetlemek gerekirse bu projeyi henüz vahşi olan kripto paraların evcilleştirilmesi olarak düşünebilirsiniz. İki değeri bir araya getirerek ikisinin de iyi özelliklerinden faydalanarak ortaya daha iyi bir ürün koymayı hedefliyorlar.

Yazımı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkür ve saygılarımı iletirim. Proje hakkında daha fazla fikir sahibi olmak istiyorsanız sizlerle aşağıda paylaşacağım linklerden faydalanabilirsiniz. Saygılarımla..

Web sayfası: https://www.hubrisone.com/

Telegram: https://t.me/HubrisOneOfficial

BITCOINTALK PROFILE NAME: DEWI08
WALLET ADDRESS (ETH): 0x53D1Ea8619E638e286f914987D107d570fDD686B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...