Sabtu, 13 Oktober 2018

LABELSCOIN TELIF HAKLARI SORUNUNU ÇÖZECEK


Her zamanki gibi harika incelemelere tekrar hoş geldiniz! Hepinizin bildiği gibi, blog'um aracılığıyla iyi kripto ile ilgili projeler hakkında her zaman sizi bilgilendiririm. Gerçek hayata yönelik sorunları çözen projeleri çok seviyorum. Sıradaki incelememiz müzik dünyasının gerçek bir sorununu çözmeye yönelik başarılı bir fikir.



GİRİŞ:

Müzik endüstrisi, yeni şarkılar ve parçalar oluşturarak para kazanan ve canlı konserler ve şovlar, ses ve video kayıtları, besteler ve notalar ve müzik yaratıcılarına yardım eden ve temsil eden kuruluşlar ve dernekler satan şirketler ve bireylerden oluşmaktadır. Sektörde faaliyet gösteren birçok kişi ve kuruluş arasında şunlar vardır: yeni şarkılar ve müzik parçaları üreten besteciler ve besteciler; müziği yapan şarkıcılar, müzisyenler, orkestra şefleri ve bandolar;

 Kayıtlı müzik ve / veya notalar (örneğin, müzik yayıncıları, müzik yapımcıları, kayıt stüdyoları, mühendisler, plak şirketleri, perakende ve çevrimiçi müzik mağazaları, performans hakları kuruluşları) oluşturan ve satan şirketler ve profesyoneller; ve canlı müzik performanslarını düzenlemeye ve sunmaya yardımcı olanlar (ses mühendisleri, rezervasyon acenteleri, destekleyiciler,

Sektörde ayrıca, müzikseverlerle (yetenek yöneticileri, sanatçılar ve repertuar yöneticileri, iş yöneticileri, eğlence avukatları) şarkıcı ve müzisyenlere yardımcı olan bir dizi profesyonel bulunur; ses veya video müzik içeriği (uydu, internet radyo istasyonları, radyo ve TV istasyonları) yayınlayanlar; müzik gazetecileri ve müzik eleştirmenleri; DJ'ler;

 müzik eğitimcileri ve öğretmenleri; enstrüman üreticileri; diğerleri gibi. Müzik endüstrisinde kâr veya gelir elde etmek için çalışan işletmelere ve sanatçılara ek olarak, müzisyenlerin sendikaları (örneğin, Amerikan Müzisyenler Federasyonu) dahil olmak üzere müzik endüstrisinde de önemli bir rol oynayan çeşitli kuruluşlar vardır. kar amacı gütmeyen performans hakları kuruluşları (örneğin, Amerikan Besteciler Derneği, Yazarlar ve Yayıncılar) ve diğer dernekler.

1930'lar ve 1950'ler arasında modern Batı müzik endüstrisi ortaya çıktı; bu kayıtlar müzik dünyasındaki en önemli ürün olarak levha müziğin yerini aldı. Ticaret dünyasında "kayıt endüstrisi" - şarkıların ve parçaların performanslarının kaydedilmesine ve kayıtların satılmasına gönderme - "müzik endüstrisi" için eşanlamlı olarak kullanılmaya başlandı. 2000'lerde, müzik pazarının büyük bir kısmı üç büyük şirket etiketi tarafından kontrol ediliyor: 

Fransız sahipliğindeki Universal Music Group, Japonca sahip olunan Sony Music Entertainment ve ABD'li Warner Music Group. Bu üç ana etiketin dışındaki etiketler bağımsız etiketler (veya "indies") olarak adlandırılır. Konserler ve turlar için canlı müzik pazarının en büyük kısmı, en büyük destekleyici ve müzik mekanı sahibi Live Nation tarafından kontrol ediliyor.

2000'li yılların ilk yıllarında, müzik endüstrisi, internet üzerinden müziklerin yaygın dijital dağılımının gelişmesiyle (çevrimiçi müzik mağazalarında hem yasal olmayan dosya paylaşımları hem de yasal müzik alımları da dahil olmak üzere) büyük değişikliklere uğradı. Bu değişikliklerin göze çarpan bir göstergesi toplam müzik satışlarıdır: 2000 yılından beri, kaydedilen müzik satışları önemli ölçüde azalırken, canlı müzik önem kazanmıştır. 2011 yılında dünyanın en büyük müzik perakendecisi, bir bilgisayar şirketi tarafından işletilen dijital, İnternet tabanlı bir platformdu: Apple Inc.'in çevrimiçi iTunes Mağazası.

Bu makalenin hareketiyle ilgili olarak, Bugün! Size özel bir tartışmasızproje sunacağım : LabelsCoin

untitled.jpg

LabelsCoin Nedir?

LabelsCoin ™ blockchain , ilişkili hizmetler paketine sahip otomatik bir müzik telif hakkı exchange blockchain teknolojisidir. Kombine, bunlar telif haklarının şeffaflığını ve ilişkili telif haklarının değişimini kolaylaştırır - müzik içerik oluşturucularına adil ve şeffaf bir iadeye izin verir.

LabelsCoin blockchain , bir lisansın ruhsat modeline, ihlallere, intihallere ve yeniden dağıtım haklarına ve araçlarına karşı bir müziğin durumunu doğrulayan bir telif hakkı eşleşen motorun üzerine kurulmuştur.

LabelsCoin , ilgili hizmet paketi ile blockchain teknolojisine dayanan tek kaynaklı bir telif hakkı değişim platformudur. Birleştirilmiş, bunlar telif haklarının şeffaflığını ve ilişkili telif haklarının değişimini kolaylaştırır - musci yaratıcılarına adil ve saygısız bir şekilde karşı çıkılmasına izin verir.

Ancak, katkıda bulunanları korumak için, şu anda üretimde olan ve 2019 yılında piyasaya sürülecek olan patentli ve endüstriyel bir cihaza sahibiz.

Etiketleri Hakkında

LabelsCoin Kuruluşunun vizyonu ve gelecekteki iş modeli ve stratejisi

üç bileşenden oluşmaktadır:

(i) dijital para birimi

(ii) müzik paydaşlarına gerçek zamanlı telif hakları sağlayan bir çevrimiçi müzik tanıma sistemi ve

(iii) patentli bir endüstriyel cihaz. LabelsCoin (LBSC) adı verilen dijital bir para birimi oluşturulması.

LBSC , paydaşlar için LabelsCoin

ekosistemi içinde, gelecekteki beklentiler gibi, paylaştırılmak üzere kullanılabilir .

Ancak, LBSC, LabelsCoin Kuruluşunun ürün ve

hizmetlerinden bağımsız olacaktır . LBSC, herhangi bir mal veya hizmeti satın almak ve satmak için kullanılabilir, ancak

piyasadaki diğer dijital paralar gibi değeri de depolamak için kullanılabilir.

LabelsCoin vizyonu: olumlu değişim için çözüm sunan, telif hakkı dağıtımı konularında farkındalık yaratın.

LabelsCoin hedefi: Tüm müzik endüstrisinin tüm paydaşların adil bir şekilde paylaştırabileceği avantaj yaratmak için kullanacağı gelişmiş blockchain'imizi tamamlayan sağlam, küresel bir müzik aracı oluşturuyor.

EtiketlerCoin ÖZELLİKLERİ
UYGULANABİLİRLİK : Bir kez oluşturulduğunda, telif hakkı blokajı temsili silinemedi, ancak sahiplik aktarılabilir

GERÇEK ZAMAN: telif hakkı ödemesi

ŞEFFAF: sahipler ve ücretler şeffaftır

OTOMASYON: müzik telif hakları yürütme

LabelsCoin ROADMAP

YOL HARİTASI:

Kasım 2017 pazar araştırması, beyaz kağıt 0.1 sürümü, yasal tavsiye, bir ekip kurmak

• Mart 2018 LabelsCoin web sitesi ve LBSC jetonu oluşturma, beyaz kağıdı güncelleme 0.2

• Nisan 2018 Cihazın Patent ve Liechtenstein Finansal Piyasa Kurumu ile ilk buluşması, beyaz kağıdı güncelleyin 0.3

• Mayıs 2018 Etiketlerin YaratılmasıCoin blockchain: beyaz kağıdı güncelle 0.4

• Haziran 2018 LabelsCoin blockchain'in geliştirilmesi, toplantı konferansı Montreux Palace (İsviçre), Venafro, İtalya'da basın toplantısı

• Temmuz 2018 LBSC jetonunun yasal tavsiyesi, LabelsCoin resmi olarak Uluslararası Ticari Marka

• Ağustos 2018, Lihtenştayn'ın Finansal Piyasalar Kurumu ile ikinci toplantısı, web sitemizde KYC'nin kurulması, blok zincirinin geliştirilmesi, Cenevre, İsviçre'de İsviçre Siber Güvenlik ile buluşma, güncelleme 0.5

• Eylül 2018 PRE-ICO, ICO'nun fiyatını belirlemek için satışın% 33.4'ü satış öncesi olacak

• Kasım 2018 INITIAL COIN OFFERING, jetonların% 40'ı dağıtılacak

• Aralık 2018 ICO'nun Sonu

LabelsCoin ICO ANALİZİ

resimler (5) (3) .jpg

ICO ayrıca gelişmesini ve küresel benimsenmesini hızlandırmak için doğal bir tamamlayıcı finansman kaynağıdır LabelsCoin PLATFORM

Eylül 2018 PRE-ICO, ICO'nun fiyatını belirlemek için satışın% 33.4'ü satış öncesi olacak

Kasım 2018 INITIAL COIN OFFERING, jetonların% 40'ı dağıtılacak

Aralık 2018 ICO'nun Sonu

Akıllı sözleşmelerle Ethereum blockchain'de toplam 30 milyon LBSC jetonu verilecektir. LBSC, ERC-20 standardına uygun olacak ve Ethereum platformunda serbestçe aktarılacaktır. LBSC jetonları şirketin mülkiyetini belirtmez, LBSC temettü ödemez ve LBSC sahipleri herhangi bir doğrudan faiz kazanmazlar. Jeton LBSC'nin ekonomisinin ayrılmaz bir parçasıdır ve değeri platformun nüfuz ve etkinlik derecesini yansıtacaktır. LBSC ekosistemi içinde daha fazla LBSC kullanılacak ve böylece müşteri adaptasyonunu hızlandıracak - LBSC'ye olan talep daha da artacaktır.

LBSC'nin popülaritesi büyüdükçe ve daha fazla kullanıcı platforma katıldığı için, LBSC token sahiplerinin ilgisini daha da artıracak yeni özellikler piyasaya sürülecek. DİJİTAL CURRENCY (LBSC) Etiketlerinin YARATILMASICoin Kuruluşu kısa vadede (2018 için planlanan) ilk adımı, LabelsCoin (LBSC) adı verilen dijital bir para biriminin oluşturulması olacaktır.

LBSC , paydaşlar için LabelsCoin ekosistemi içinde, gelecekteki beklentiler gibi, paylaştırılmak üzere kullanılabilir. Ancak, LBSC, LabelsCoin Kuruluşunun ürün ve hizmetlerinden bağımsız olacaktır.

LBSC , herhangi bir mal veya hizmeti satın almak ve satmak için kullanılabilir, ancak piyasadaki diğer dijital paralar gibi değeri de depolamak için kullanılabilir. Bu nedenle, LabelsCoin Kuruluşunun çevrimiçi müzik tanıma sistemi ve patentli endüstriyel cihaz geliştirilmesi sırasında, LBSC kendi bağımsız varlığına ve kullanışlılığına sahip olacak. LBSC, şirketin diğer faaliyet alanlarından işlevsel olarak bağımsız olduğu için, böyle algılanmalıdır. Özellikle, ICO'nun bakış açısından, LabelsCoin dijital para birimi, piyasaya sunulan diğer dijital para birimleri olarak kabul edilmelidir (diğer bir deyişle, LabelsCoin Kuruluşu'nun stratejisi kapsamında değerlendirilen olası kullanımları dikkate almadan).

LabelsCoin ORTAKLAR

IMG_20180923_222425_edit.png

Bu proje hakkında daha fazla bilgi için lütfen! bağlantıları takip edin »» »

★ WEB SİTESİ: https://www.labelscoin.io
★ WHITEPAPER: https://www.labelscoin.io/LABELSCOIN_WH_v0.5.pdf
★ YOL HARİTASI: https://www.labelscoin.io/#roadmap
★ TELEGRAM: https://t.me/LabelsCoin
★ TELEGRAM GRUBU: https://t.me/labelscoinblockchain
★ GITHUB: https://github.com/LabelsCoin
★ REDDIT: https://old.reddit.com/user/labelscoin
★ TWITTER: https://twitter.com/LabelsC
★ FACEBOOK: https://www.facebook.com/labelscoin
★ ANN TREAD: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4975736
★ INSTAGTAM: https://www.instagram.com/labelscoin


BITCOINTALK PROFILE NAME: DEWI08
WALLET ADDRESS (ETH): 0x53D1Ea8619E638e286f914987D107d570fDD686B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...