Sabtu, 13 Oktober 2018

Z-POP DREAM PROJESI POP MÜZIĞI GÜÇLENDIRECEK


Merhaba arkadaşlar, şimdi yeni bir proje ile tanışacağız. Proje, pop müziğin gizli yeteneklerini keşfetmek, büyümelerini ünü kazanmak ve küresel müzik pazarında küresel bir ekonomi ekonomisi yaratmak için küresel bir eğlence ekosistemi yaratacak. Şirket, PSY, Girls 'Generation, BTS, EXO ve WannaOne gibi küresel müzik yıldızları K-POP'u yaratan profesyonellerden oluşan bir ekip tarafından kurulmuştur.

Projenin iş modelinin hem bir yıldız yaratması hem de küresel bir çevrimiçi para kazanma platformu var. Bir yandan, ITO'dan elde edilen gelirler, bu yıldız yapımı için bir altyapı oluşturulmasını hızlandırmak için kullanılacaktır ve diğer yandan, yıldızın kâr fırsatlarını simgeleyen küresel bir çevrimiçi para kazanma platformu yaratacaktır. konser biletleri, Çevrimiçi içerik ve özel etkinliklere giriş dahil olmak üzere iş yapmak.

Z-POP DREAM projesi, pop müziğinin gizli yeteneğini keşfetmek için ilk küresel eğlence Ekosistemi olacak! Tüm Asya'dan sonra ve dünya çapında, ölçekden başlayarak, bu yeteneğin büyümelerini zafere doğru hızlandırmasına ve küresel bir işaretçi ekonomisi yaratmasına yardımcı olacak. Planlar gerçekten büyük ve gerçektir. 

Dahası, her şey dünya çapında yüz milyonlarca K-POP müzik hayranı ile donatılacak.

 Z-POP Dream, PSY, Super Junior ve Girls's Generation gibi ünlü Kore yıldızlarının oluşturulmasına yardımcı olan ve onları küresel yıldızlara dönüştüren K-POP üretiminde en iyi uzmanlar tarafından onaylandı.

Dünyanın en hızlı büyüyen müzik sektörü olarak tanınan K-POP hayran kitlesi, sadece Asya'ya değil, aynı zamanda ABD ve Avrupa'ya da yayıldı. Kore'de doğmuş olan 
Z-POP DREAM projesi, K-POP fenomenlerinin dalgalarını aşan 46 milyar dolarlık bir pazar için küresel müziğe dönüşecek.

Z-POP DREAM projesi, iyi kurulmuş yerel ortaklarla çalışan Kore'nin yanı sıra 10 ülkede ve bölgede Z-POP Yıldız Akademileri ve
 Z-POP Dream Audition'ı da içeren bir “Yıldız Yaratan Altyapı” altyapısı oluşturacak.

Her bir Z-POP
 Audition Audition'da, 

Z-Pop Star Akademileri'nde yaratılan yetenekler ve yıldızlar harmanlanarak seçilecektir. Yıldızlar, her bölge tarafından tanınan stil ve tat ile öğrenmenin gelişmiş yöntemleri.
 Z-POP Stars'ın (bir grup erkek ve bir grup kızdan oluşan bir grup) bireysel katılımcıları, daha sonra Z-POP Küresel Yıldız Grubunda bir yer kazanmak için
 Z-POP Dream Global Audition'da bir yarışma düzenledi. Seçilen katılımcılar 
Z-POP DREAM Canlı Dünya Turu aracılığıyla maksimum muhteşem kamu sergisi alacaklar.


Yıldızların açılması ve yaratılması süreci boyunca, taraftarlar favori yıldızlarını destekleyebilecek ve ilk teklif sırasında mevcut ZPOP madalyonun kullanımıyla oylama yaparak olayların sonucunu etkileyebileceklerdir.

 Z-POP Dream ekosistemi sadece hayranlara mallara ve içeriğe özel erişim sağlamakla kalmaz, aynı zamanda Star'ı en baştan oluşturma sürecinin etkili bir parçası olmak için de nadir bir fırsat sunar. Ethereum Blockchain teknolojisini benimseyen proje, oyların saydam ve güvenilir olmasını sağlayarak hayranlarının favori Yıldızlarının kaderini ellerinde tutmasını sağlıyor.

Projenin iş modelinin hem bir iş yaratma yıldızı hem de küresel bir çevrimiçi para kazanma platformu var. Bir tarafta, ITO'dan elde edilen gelir, bu yıldız yaratan işletmeler için altyapı oluşturmak üzere kullanılacaktır ve diğer yandan, bir yıldız oluşturmanın gelirini oluşturma fırsatının bir göstergesi olacak küresel bir çevrimiçi para kazanma platformu oluşturacaktır. Konser biletleri, ürünler,
 çevrimiçi içerikler ve özel etkinliklere giriş dahil olmak üzere iş. Bu iki unsuru birleştirerek 46 milyar dolarlık dünya müzik piyasası fırsatlarının çoğu Z-POP ekosistemi için kaçınılmazdır ve yakıt sembolik bir ekonomidir.

Z-POP Online, daha geniş bir kitleyi bir araya getirmek ve daha büyük bir topluluk oluşturmak için K-POP sanatçılarına ve hayranlarına açıktır. Yeteneğini büyütmenize ve Yıldızınızı yükseltmenize izin veren Z-POP fenomeninin bir parçası olun!


Kısaca ve basitçe konuşursan. Bu proje bir blockchain'in tüm özelliklerini kullanarak bir yıldız fabrikası oluşturacak. Şirketin niyetinin bağımsız bir oylama ve gelecekteki yıldızların tanıtımını yapmasından çok memnunum. Bir site kendini kanıtlamak için ilişkisel bir fırsat olabilir. Simgenin platforma bir bağlaması benim için çok önemli. Seçim için tüm bu ödeme, bu madalyonun kullanıldığı platformda yapılacaktır. Bu, dekorasyonların likiditeye sahip olacağı ve kullanıcı sayısının milyonlarca hayran tarafından tahmin edileceği anlamına geliyor.


Şirketle ilgili bir video izlemenizi ve resmi YouTube kanalına abone olmanızı öneririm
https://www.youtube.com/channel/UCXDJTDHa4RdigfGolOuwAsA
Şirketin çok güçlü haberleri var. Bant sürekli güncellenir ve olaylar meydana gelir. Bu nedenle, şirketin sosyal ağlarını izlemenizi tavsiye ederim.

BITCOINTALK PROFILE NAME: DEWI08
WALLET ADDRESS (ETH): 0x53D1Ea8619E638e286f914987D107d570fDD686B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...