Selasa, 03 Desember 2019

Refine Medium.


Refine Medium: Merkezi olmayan medya platformu


Blockchain teknolojisi geleceği şekillendirmeye devam etmektedir. Bu nedenle büyük şirketler blockchain teknolojisi ile ilgili projeler çıkartmaktadır. Ayrıca kripto paraların kullanıldığı sektör sayısında da artış olmaktadır. Verilerin tamamen şeffaf ve aynı zamanda güvenli şekilde saklanabilmesi bu teknolojinin en önemli özelliklerinden birisidir. Bu geliştiricileri bu teknolojiyi kullanmaya cezbetmektedir. Çevrim içi video sektörüne olan talep son zamanlarda giderek artmaktadır. Bu nedenle bu tip medya platformları da popüler olmaya başlamıştır. İnternet kullanıcıları artık zamanlarının büyük kısmını video izleyerek geçirmektedir. Ayrıca Netflix gibi büyük platformlar sayesinde de evimizde televizyon yerine film ve dizileri internet üzerinden izlemekteyiz. Bugün size bahsedeceğim Refine Medium ise bu platformlar arasında rekabet edebilecek çevrim içi video platformudur.



Refine Medium Nedir? Avantajları Nelerdir?

Refine Medium, kullanıcılarının diğer kullanıcıların görüntülemesi için video oluşturabildiği ve tanıtımı için benzersiz hizmetler sağladığı merkezi olmayan bir medya platformudur. Merkezsiz olmasını temellerini Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmesine dayalıdır. Blockchain teknolojisi sayesinde, izleyicilerin ve içerik oluşturucuların arasında etkileşimi sağlayarak, akıllı sözleşmelerin tüm avantajlarını kullanılması sağlanır. Bu sistemdeki esas amaç platformun geliştirilmesine katkıda bulunmaya ve etkileşimde bulunmaya teşvik ederek, kullanıcıların daha özgün ve daha zengin içerikler üretmesine yardımcı olur.

Platformun bir çok avantajı vardır. Bunlar arasında dünyadaki her noktadan kolay ve sansürsüz bir şekilde erişimin sağlanabilmesidir. Küresel dünyada artık mesafeler ortadan kaldırılacaktır. Bunların dışında içerik arayan bir kullanıcının aradığı içeriği daha kolay bulabilmesi oldukça önemlidir. Çünkü platformun kullanışlı bir yapısının olması tasarlanmaktadır. Ekosistemde korsan içeriği azaltacak önlemlerde yer alacaktır. Ayrıca diğer rakiplerinden farklı olarak abonelik ücretleri düşük tutularak, kullanıcıların daha makul şekilde içeriklere ulaşması sağlanacaktır.




Platformun Özellikleri

Refine Medium platformunun 5 temel özelliği vardır. Bunlar arasında içerik güveni, izleyici güveni, bilgi güveni, token güveni ve ekosisteme güven sayılabilir.

İçerik güveni 

– İçerik oluşturucuların emeğini korumak için gerek telif koruma sistemleri yer alacaktır.

İzleyici güveni
– İzleyicilerin haklarını savunarak, sosyal medya olaylarına koruma merkanizmanları yer alacaktır.

Bilgi güveni 
– Basit ve kullanışlı istatistiksel değerlendirme sağlanacaktır.

Token güveni 
– Blok zinciri teknolojisinin en önemli özelliği olan akıllı sözleşmeler platformun temelini oluşturacaktır.

Ekosisteme güven 
– Demokratik bir yönetim biçimi yer alacaktır. Ekosistemdeki moderatörler kullanıcıların oylarına göre seçilir.

ICO ve Token Bilgileri

Rafine Medium platformunda, kendi içerisinde kullanmak için bir yardımcı token oluşturacaktır. XRM ile sembolize edilen bu token ile işlevsellik ve kullanım kolaylığı sağlanacaktır. Ayrıca platformun aktif kullanıcılarını ödüllendirmek için kullanılacaktır. Platformun tasarımcıları bu tokenin gelecekte tüm çevrim içi video endüstrisinde kullanılabilecek bir potansiyelinin olduğunu söylemektedirler. Bu gerçekten çok iddialı bir varsayım olup projenin ufkunun ne kadar yüksek olduğunu da göstermektedir.

Oldukça ilgi göreceği beklenen token satışı üç farklı aşamada gerçekleştirilecektir. 15 milyon XRM tokenin satılacağı özel satış (private sale) 25 Mayıs 2019 ile 15 Haziran 2019 arasında yapılacaktır. Bu satış sonrasında Pre-ICO dönemi aşamasına geçilecektir. Bunun 25 Haziran 2019 ila 15 Temmuz 2019 arasında yapılması planlanmaktadır. ICO sürecinde ise 150 milyon tokenin satılacak ve 25 Temmuz 2019 ila 30 Eylül 2019 arasında yapılacaktır. Projede hard cap 170.000 ETH’dir.



Yol Haritası



Takım


Sonuç

Projeyi yakından incelediğimde iyi planlanmış bir yol haritasında sahip olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca ekip üyeleri kendi alanlarında oldukça deneyimli olduğunu ve bu projenin kripto para topluluğunda her türlü başarı şansına sahip olduğunu ve yakın gelecekte yatırımcılarına kar getirebileceğini söyleyebiliriz. Sizde bu ICO yatırım fırsatını kaçırmayın. Ayrıca, projeye yatırım yapmadan önce kendi çalışmanızı yapmayı da unutmayın.



Proje hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz;


✅ Website: https://www.refinemedium.com
✅ Whitepaper: http://refinemedium.com/pdf/whitepaper.pdf
✅ Facebook: https://www.facebook.com/refinemedium
✅ Twitter: https://twitter.com/RefineMedium
✅ Instagram: https://www.instagram.com/refine.medium
✅ LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/refinemedium/
✅ Reddit: https://old.reddit.com/r/RefineMedium/
✅ Telegram (Grup): https://t.me/joinchat/Gd45-BKEzwRk9YsbmDmgcg
✅ Telegram(Kanal): https://t.me/refinemedium
✅ Youtube: https://www.youtube.com/c/refinemedium
✅ Medium: https://medium.com/refineupdate




AUTHOR
Bitcointalk Username: Dewi08
Telegram Username: @ dhewio8
Bitcointalk url: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=894088
Wallet address (eth): 0x53D1Ea8619E638e286f914987D107d570fDD686B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...