Sabtu, 27 Oktober 2018

ArtPro art blockchain

Blockchain изкуство АРТПРО улесни всеки, да купуват и продават произведения на изкуството в мрежата. Лесна за използване платформа многото ползи blockchain технология, позволяваща АРТПРО за възстановяване на доверието, че отдавна е изчезнал от индустрията чл. Вместо да разчитат на трета страна, удостоверяващ, АРТПРО подкрепа на механизма за консенсус, че е сигурна и децентрализирани системи. АРТПРО създаде пазар за частни търговци и съвременни художници, със силен акцент върху новите таланти. АРТПРО платформа ще се отвори в света на изкуството на масите, което позволява на всеки да открие и да купуват изкуство онлайн, без прекомерни разходи, посредниците и стръмна крива на учене, които традиционно се предоставят изкуство само за специална и добра. свързани. Сертификат за произход.

Изкуството като художествен магазин за изкуства
отдавна е оценено не само заради красотата му. Известното майсторско изкуство за съвременно изкуство се използва като склад за богатство за хора, които искат да инвестират в активи, които в голяма степен са имунизирани срещу движенията на финансовите пазари. Трудно е обаче да се свържете с вас, че този сегмент иска да защити колкото е възможно повече от фалшифицирането, често срещат сериозни проблеми.

Най-голямата заплаха

Оказва се, че 30% от всички продажби на произведения на изкуството, свързани с фалшификати. 2017 Финансов отчет Делойт "автентичност, липса на произход, фалшифицирано и приписването" през 2017 г. "най-голямата заплаха за репутацията на пазара на изкуство." Тези доклади показват истинската картина на този сегмент.




Big Sales ArtPro е удобна платформа, която използва многобройните предимства на технологията за блокиране, което ви позволява да възстановите доверието, което не съществува дълго време в областта на изкуството. Вместо да разчита на удостоверяване от трета страна, ArtPro има консенсусен механизъм, който осигурява сигурна и децентрализирана система. Осигуряване на сигурна платформа за медни произведения на изкуството, превръщайки онлайн пазара на изкуство в проект, който ви позволява да купувате и продавате автентични картини, които лесно се доказват чрез интернет.

Безопасна платформа

Няма проблем при проверката на произведения на изкуството тук ще бъдат предложени автентични произведения, какви качества се осигуряват чрез чекове и интелектуални договори. Когато купувате произведения на изкуството, получавате определени гаранции и можете да разчитате на безопасното изпълнение на транзакциите.





Лесен за използване

платформа АРТПРО осигурява всичко необходимо, за да докаже произхода на художествени шедьоври. Прозрачно управление е най-важният стандарт на тази платформа, най-модерните инструменти се използват тук. Чрез комбиниране на умни договор, АРТПРО може да се използва на вътрешния и международните продажби, за да се преодолее пропастта между купувачи и продавачи, извършване на сделки по-ефективно и безопасно. Художници могат да вършат своята работа директно до целевата си аудитория, с изключение на разходите за списъка на типичен списък с до 50%, докато купувачът може да си купите изкуство с потвърдени съобщения за смъртни случаи и репутация система за класиране е ясно.

AR в АРТПРО


Като опитни инвеститори, които са започнали своята активна работа в информационната епоха, ние не просто искат да научат повече за нашите инвестиции, от техния произход, за да си пътуване, но също така да искате да опитате преди да купите. Софтуер интеграция в реалност, която влиза в платформа АРТПРО ви позволява да използвате ефективно виртуален модел на едно произведение на изкуството - можете бързо да се гарантира, че снимката е перфектният избор за вашия дом. Това е толкова просто, колкото за определяне на любим елемент и да използвате DAPP да се определи как изглежда на мястото си; Реално изкуство за реално пространство, използвайки AR, за да осъществите визията си, преди да купите нещо. Платформата ArtPro е вашата библиотека, вашето огледало и пазарни проучвания.



Заключение

Като blockchain първия в света онлайн пазара на изкуство, по-добре, АРТПРО вярваме, че съвременните технологични решения се случват в тази древна индустрия. Чрез въвеждането на прозрачност и приемственост, те могат да изградят надеждна пазар, основан на доверие и сътрудничество директно.

отбора









Подробна информация:

Уебсайт: https://art-pro.io/

Бяла книга: https://art-pro.io/#section-6

Телеграма: https://web.telegram.org/#/im?p= @ artproplatform

Twitter: https://twitter.com/ArtProPlatform

Facebook: https://www.facebook.com/ArtProPlatform/


BITCOINTALK PROFILE NAME: DEWI08
WALLET ADDRESS (ETH): 0x53D1Ea8619E638e286f914987D107d570fDD686B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...