Sabtu, 27 Oktober 2018

Розбір проекту Auto Block - рішення для революційного розвитку автомобільного сектора

image.png

Платформа є унікальним відкриттям для тих, хто займається купівлею \ продажем транспортних засобів. Тут кожен зможе знайти вигідну для себе угоду.

Що робить Auto Block Stand Out?

Завдання компанії Auto Block - революційний підхід до оцінки транспортних засобів на вторинному ринку. Всі користувачі отримають вільний доступ до необхідної інформації, яка є дійсно достовірною і безпечною.

Платформа P2Pwww.autocoincars.com - це глобальна платформа, на якій автодилери або приватні особи можуть пропонувати свої автомобілі для продажу всесвітньої аудиторії кріптопользователей. Транзакції через нашу біржу перетворять їх криптографію в AutoCoin, нашу власну торгову криптографічний валюту.

Безкоштовне використання для автодилерів, які беруть AutoCoin, значне число британських спортивних, вистав, класичних і престижних дилерів висловили не просто інтерес, а й вербальні зобов'язання по спілкуванню з Auto Coin. Їх цільовим демографічним клієнтом є багаті люди з високою чистою вартістю - часто кріптопользователі, які хочуть ефективності та анонімності.

Автоматизовані кормові каталоги для своїх транспортних засобів і транзакцій, вільних від зборів, поряд з глобальним впливом на нових клієнтів роблять пропозицію нездоланним, по крайней мере, важливим новим виходом на ринок. Ключем до прийняття є навчання автодилерів - складний з нашого значного 20-річного досвіду продажу веб-сайтів і технологій британським автодилерам.

Авто Монета і її використання

Виконання транзакцій швидше, простіше і набагато безпечніше
У той час як криптовалюта Auto Block має довгий список переконливих причин, чому ви повинні подумати про їх адаптації, ось деякі з них найбільш очевидні.

Значно нижче транзакційних зборів - ви платите без додаткових банківських зборів.
Захист від крадіжки особистих даних.

Easy International полегшує процес обміну криптовалюта.

TheAutoCoin використовує технологію Block Chain і гарантує повну відсутність шахрайських схем.

Blockchain і його використання
Автомобільна блокова ланцюг

Ось деякі з головних причин, чому ви повинні подумати про те, щоб ознайомитися з технологією Blockchain

Технологія Blockchain неоціненна на великій арені бізнесу і торгівлі. Унікальні вимоги Automotive Industry ідеально поєднуються із загальною основою і безпекою, яку пропонує Blockchain.

Наша команда розробників Blockchain по всьому світу розробила вдосконалені системи, які дозволяють легко сортувати і надавати складну інформацію.

Дані про характеристики автомобіля

Забезпечує легкість доступу через дані специфікації автомобіля
Дані про характеристики автомобіля, надані Автоблокув, мають ряд можливостей. Ось деякі з них, які роблять його незамінним.

Ніколи ще технологія не існувала для надання надійних і актуальних даних про технічні характеристики транспортного засобу в простий методології опитування і перетравлення.



В даний час проблеми з постачальниками даних про транспортні засоби включають в себе оновлення в реальному часі, полегшення доступу і порівняльні порівняння автомобілів в світі. Все це було скомпільовано і організовано The Auto Block для надання короткої і всеосяжної системи специфікацій транспортних засобів, доступних для торгівлі та громадськості.

Ресурс де-факто для специфікацій транспортних засобів прибув і налаштований на революцію щодо даних про торгівлю і громадському доступі.

Незалежна система оцінки

Переваги Auto Block включають такі переконливі причини для прийняття цього безпечного і безпечного способу оплати.

Оцінка транспортних засобів лежить в основі продажів автомобілів у всьому світі. Проте, ніхто досі не розробив систему, яка забезпечує точну і незалежну послугу оцінки.

Auto Block використовує технологію Blockchain, інтегровану з унікальними і перевіреними алгоритмами, які були протестовані на десятках тисяч старих автомобілів по всьому світу. Результатом є перевірена Альфа система оцінки, яка вимірює всі параметри, які впливають на вартість транспортного засобу, включаючи вік, пробіг, специфікацію, стан і навіть місце розташування.



Грунтуючись на реальному потоці даних, що надходять про продажі, наша система інтелектуально оцінює величезні обсяги порівнянної інформації, щоб доставити дані про місцезнаходження і стан в реальному часі.

Імунітет до зовнішнього впливу і на основі даних в режимі реального часу наша служба оцінки буде стандартним і незаперечним галузевим стандартом, за допомогою якого транспортні засоби цінуються у всьому світі.

Додаткова інформація про проект:
Website: https://www.theautoblock.com/
WhitePaper: https://www.theautoblock.com/white-paper
Telegram: https://t.me/autoblockofficial
Twitter: https://twitter.com/AutoBlockX
Facebook: https://www.facebook.com/AutoBlockX/

BITCOINTALK PROFILE NAME: DEWI08
WALLET ADDRESS (ETH): 0x53D1Ea8619E638e286f914987D107d570fDD686B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...