Senin, 15 Oktober 2018

Crypotlancers.network | Blockchain Freelancing & Web Sec 2.0




Tervetuloa, rakkaat lukijani. Vakaus on paras aika ja jakaa hyvää tunnelmaa, jonka päätin kanssasi. Ja niin aloin tarkastella hyvin perspektiivistä projektia. Perinteisesti aloitamme lyhyen kuvauksen projektista.Platform CryptoLancers on perusta vapauttamiselle ja koodaukselle CryptoLancersille maksujen verkkopalvelusta. 

Se mahdollistaa hankkeen johtajan ja palveluntarjoajan välisen yhteyden auttamalla ihmisiä luomaan luovaa hanketta ja vuokraamaan freelancereita toimittamaan työtä ja siihen liittyviä palveluja. CryptoLancers ratkaisee monia ongelmia

Vapauden perustana on vuosikymmenten ajan kamppaillut löytää tasapaino asiakkaiden tarpeiden ja kehittäjän, freelancerin, tarpeiden ja palvelinten toimijoiden kesken.
CryptoLancers auttaa sinua maksamaan ja vastaanottamaan nopeasti rahaa nopeasti ja CryptoLancer tarjoaa palveluja, jotka parhaiten täyttävät asiakkaiden tavoitteet ja ongelmat mahdollisimman kustannuksin ja ajallaan.

Ecosystem CryptoLancers käyttää hajautettua tietojenkäsittelyä kauppapalvelujen ongelmien ratkaisemiseksi, online-maksu, joka on kiinteä nykyisessä järjestelmässä taustatekijöinä ainoana jakelijana. Blockchain-teknologian hajauttaminen ja älykkäät sopimukset asiakkaan hankkeen maksamisen helpottamiseksi luotettavalla alustalla, mikä tarjoaa petosten merkittävän vähentämisen riskin eikä vastapuoliriskiä ole.

Ystävät, tavata CryptoLancers https://cryptolancers.network/ vBulletin CryptoLancers on hajautettu foorumi horisontaalinen freelancing ja merkitse CryptoLancers verkkomaksuille, jonka avulla voit kommunikoida projektin johtajan ja palveluntarjoajan kanssa auttamaan ihmisiä elvyttämään luovia projekteja ja vuokraamaan freelancereita suorittamaan asiaa koskevat työt ja palvelut.

 Jotkut eivät vielä arvata kuka on freelancer. Englannista käännetty "freelancer" on ammatillinen vapaus työskennellä itse Internetin kautta. Itse hän etsii asiakkaita ja päätti myös työtä ja asettaa aikataulutoiminnan. Freelance-työ voi olla sekä yhden että samaan aikaan useiden asiakkaiden kanssa.

 Useimmissa tapauksissa freelancereista voit tavata luovien ammattien edustajia. Huolimatta viimeaikaisista tehtävistä, jotka liittyvät lähinnä insinööreihin, konsultteihin, opettajiin ja muihin.
Vapaus on työ, jonka luonne on henkilö tai yritys, joka palkkaa itsensä tietyn tehtävän suorittamiseksi, voi olla toisessa kaupungissa tai muussa maassa.

Sähköinen raha on sähköisen tiedonsiirron mekanismi, digitaalisen maksun keino, ongelma on hierarkkinen
Joten projekti CryptoLancers https://cryptolancers.network/ yhdistää kaksi tätä tehokasta työkalua yhteen.

Edut freelancing:

Työaikataulu ilmaiseksi.

Tämä on luultavasti kaikkein perustavaa laatua olevalle, joka valitsee tämän suunnan, on heidän ensisijainen tehtävä. Voit päättää, kuinka monta päivää viikossa teet töitä, päivää sinä päivänä viime viikolla ja kun lähdet lomalle. Tärkeintä on tehdä oikea järjestys oikeaan aikaan. Voit herätä ja mennä nukkumaan sopivaan aikaan puolestasi ja älä välitä siitä, että sinun on herätä kellon ympäri.

Työskennellä kotona.

Mikä voisi olla parempi kuin viihtyisässä pyjamassa työskenteleminen tuoksuvan teekupin kanssa? Sinun ei enää tarvitse viettää aikaa tiellä ja kommunikoida kollegoiden kanssa, epämiellyttävää. Työskentele kotona, olet mukavassa ympäristössä, vieressäsi teistä ja päätä kenen kanssa kommunikoida.

Ei ole väliä missä asut.

Jos katsot palkkoja, silloin suurissa kaupungeissa se on paljon suurempi kuin pieni kaupunki. Samaan aikaan asiantuntija on myös sama kaikkialla. Tämä on perinteisen työn suurin haitta, koska palkka riippuu siitä, missä työskentelet maantieteellisesti. Mitä freelancerilla, sillä ei ole merkitystä missä asut. Sinulle maksetaan vain kykysi.
Palkat.

Tämä on miellyttävintä, mitä freelancerilla on. Välittömästi on syytä huomata, että tulotaso tässä ei ole rajoitettu. Tulosi riippuvat työn tyypistä. Joillakin aloilla maksu riippuu siitä, kuinka paljon työtä tehdään, kun taas toisissa laadun suhteen.

Työnnä hiljainen.

Hiljaisuus on jotain, jota monet kansalaiset arvostavat. Mikään asiakas ei ole huolissasi enemmän kuin ne, jotka ärsyttävät sinua ja esittävät erilaisia

kysymyksiä. Niinpä pomo hermostunut, ihmiset usein vannovat ja lataa työ hyödytön.
Kyky yhdistää työ ja matka.

Jotkut ihmiset saattavat ajatella, ettet voi työskennellä ja matkustaa samaan aikaan. Kaikki on totta, jos työskentelet freelancerina. Kaikki mitä työhön tarvitaan on tietokone tai kannettava tietokone, jossa on Internet-yhteys ja vapaa-aika.

Tiedotuskoodi:

Token: CLT
Platform: Ethereum
Tunnisteet: ERC20

Cryptolancer-koodausanalyysi nykyisillä markkinoilla
Pre-sale 1 Hinta: $ 0,00

Token summa myydään:
5.000.000 / 100 000 000 (5%)

Minimiostosumma: 10 000 dollaria
Pre-sale 2 Hinta: 0,375

Token summa myydään:
10.000.000 out of 100,000,000 (10%)

Minimimääräinen ostosumma: 1000 dollaria
Hinta ICO: $ + 0,498

Maksimimäärää myydään:
22.500.000 out of 100,000,000 (22,5%)

Minimipanostusmäärä: 0,5 ETH
Cryptolancer token total softcap: $ 1,500,0
Cryptolancer-merkin kokonaispaino: 11 250 000 dollaria

Distributed Token:
CryptoLancer jaetaan mahdollisimman laajalle tapahtumajakoodausilmoituksessa käynnistämisen jälkeen. Jakelu sisältää tilan, joka on laskettu hyviksi ryhmille CryptoLancersille sekä julkisten ja yksityisten rahakkeiden myynnistä.

Seuraavassa on selitys minusta ja kaikenlaisten petosten välttämiseksi, etsi oikeita tietoja ja on luotettava tai käy alla olevalla linkillä:

WEBSITE: https://cryptolancers.network/index
WHITEPAPER: https://cryptolancers.network/whitepaper.pdf
TELEGRAM: https://t.me/cryptolancers_official
WHITELIST: https://cryptolancers.network/register


BITCOINTALK PROFILE NAME: DEWI08
WALLET ADDRESS (ETH): 0x53D1Ea8619E638e286f914987D107d570fDD686B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...