Minggu, 14 Oktober 2018

SWISS ALPS MINING De Smart Mining Company met prioritering van hernieuwbare energie

Hasil gambar voor swissalpsmining

Bitcoin en Cryptocurrency-mijnen zijn de verwerking van transacties in een digitaal valutasysteem, waarbij de huidige bitcoin- of Altcoin-transactierecords die bekend staan ​​als blokken worden toegevoegd aan het vorige transactiebestand dat bekend staat als de blockchain.

 Bitcoin wordt bepaald door een transactierecord dat digitaal is ondertekend, te beginnen met het maken ervan. Het blok is een versleuteld hash-bewijs gemaakt in een intensief computerproces. Mijnwerkers gebruiken software die toegang biedt tot hun verwerkingscapaciteit om transactiegerelateerde algoritmen op te lossen.

 In ruil daarvoor krijgen ze een aantal Bitcoins per blok. Blokkeringen voorkomen dat meer Bitcoin of Altcoin wordt uitgegeven. van een keer als niet, digitale valuta’s kunnen worden vervalst door kopiëren en plakken.

Aanvankelijk werd Bitcoin of Altcoin mijnbouw uitgevoerd op individuele computer-CPU’s met meer kernen en verhoogde snelheid resulteerde in meer winstgevendheid. Daarna werd het systeem gedomineerd door een multi-grafisch kaartsysteem zodat de poortarray in het veld kon worden geprogrammeerd (FPGA) ) en ten slotte toepassingsspecifieke geïntegreerde schakeling (ASIC) in een poging meer hasj te vinden met minder elektriciteitsverbruik.

Blockchain-liefhebbende gemeenschappen over de hele wereld worden geconfronteerd met sterke uitdagingen als gevolg van het zeer energie-intensieve crypto mining proces en blockchain-gebaseerde zakelijke applicaties. Tegelijkertijd, in de Zwitserse Alpen, ervaren duizenden niet-gebruikte structuren desintegratie vanwege het feit dat de ruimtelijke ordening op dit moment niet toestaat dat het als huisvesting van dit gebouw wordt gebruikt.

De crypto-mijnlocatie in Alps & Energy verbindt de wereld door milieuvriendelijke mijnfaciliteiten te bieden in ongebruikte gebouwen in de Zwitserse Alpen die alleen worden ondersteund door milieuvriendelijke energie.

 De Swiss Alps Energy AG zal begin 2018 een Initial Coin Offering (ICO) aanbieden. Fondsen die worden verkregen wanneer de ICO zal worden gebruikt voor de financiering van de ontwikkeling en uitbreiding van mijnbouwfaciliteiten en voor het verkrijgen van officieel eigendom in waterkrachtcentrales.

 Token SAM is het ethereum ERC20 denagna-platformtoken. En dit token kan worden gebruikt als een betaalinstrument in de mijnbouw en alle services SAE en zal buiten het SAM-platform kunnen handelen op alle beurzen die zijn geregistreerd.

De bergachtige situatie van Alphine, het referendum van 2013 over de herziening van de ruimtelijke actie, heeft geleid tot culturele desintegratie van bezittingen in de Zwitserse Alpen. Simpele berghutten in de Alpen zijn traditionele bergboerderijproducten met klassieke gelaagde activiteiten, maar met een afname van het aantal boeren, infrastructuurontwikkeling en ontwikkelingstechnologie hebben veel gebouwen hun oorspronkelijke functie verloren. Dit geldt ook voor schuren in bergachtige gebieden.

Als een juridisch gevolg van het raamwerk kunnen dergelijke ongebruikte gebouwen niet rendabel worden verbouwd en in veel gevallen storten ze in elkaar, omdat er geen reden is om de juridische situatie te behouden heeft het gebouw op dit moment de volgende gevolgen Landschap, belangrijke factoren voor toerisme, beschadigd door objecten die instort en dus het inkomen van de lokale industrie in deze sector verlaagt en verkoopverliezen in de gemeenschap veroorzaakt.
 Voor dergelijke eigenaren van graanschuur, vaak de gemeenschap van de eigenaar, worden ze vaak een last.

Over het algemeen is een dergelijke conversie van gebouwen altijd mogelijk omdat er geen structurele veranderingen in het proces zijn. Zo is het fort van het Zwitserse leger bijvoorbeeld omgezet in zwaarbeveiligde server farms of privaat beheerde edelmetalen koepels. dezelfde schuur hergebruiken.

De elektriciteitsmarkt van de EU, de Zwitserse liberalisering en de openstelling van de elektriciteitsmarkt in de Europese Unie hebben geleid tot een ineenstorting van de elektriciteitsprijzen en ook de implicaties voor Zwitserland zijn nog niet geheel duidelijk. Maar het is veilig om te stellen dat de kwaliteit van de elektriciteitsvoorziening in de Europese Unie vrij constant is. Lidstaten zijn waarneembaar. In Zwitserland zijn de landen constant zeer laag in gebrek en goed in vergelijking met Europa. Maar Zwitserland heeft tot nu toe slechts de fractie van zijn mogelijkheden voor de productie van hernieuwbare energie gebruikt .

Er moet ook worden opgemerkt dat het concurrentievermogen van Zwitserland op de Europese elektriciteitsmarkten wordt verminderd als gevolg van de aanhoudend sterke Zwitserse frank en de huidige markt- en politieke situatie, omdat Zwitserland geen lid is van de Europese Unie. Daarom zijn de begeleidende stappen aangegeven voor bedrijfsmodellen in het energiecentralegebied Zwitserland. Onder hen kunnen stappen worden gezet om de elektriciteitswaarde te verhogen: lokale, milieuvriendelijke en duurzame productieomgevingen voor groene energie in combinatie met projecten die culturele goederen beschermen.

De hierboven beschreven situatie biedt kansen, alle bovengenoemde argumenten bieden aanzienlijke kansen voor operationele activiteiten van Swiss Alps Energy AG: 

– Blockchaintechnologie heeft verstrekkende gevolgen voor toekomstige IT-infrastructuur
– Exponentiële groei van energieverbruik in crypto currency mining ecosystemen vereist meer energie efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen
– onbevredigende situaties in het Alpengebied vormen een doorn in het oog en worden een last voor de inwoners
– Concurrentievermogen van Zwitserse producenten op de elektriciteitsmarkt in minder drukke grensgebieden

Mijnbouwproject Crypto Swiss Alps Energy AG (SAE) is een exploitatiebedrijf voor Alpen Mining & Energy. Alle zeer ervaren teamleden komen uit velden zoals blockchain-technologie, cryptocurrency valuta-mijnwerkers en applicatie-ontwikkelaars en hyperledgers, evenals civiel ingenieurs, infrastructuuringenieurs en gekwalificeerde energiedeskundigen. Het expertteam heeft met succes verschillende producten, oplossingen en toepassingen ontwikkeld en uitgebracht op basis van de ontwikkeling van blockchain-technologie. Het bedrijf doorloopt momenteel de volgende fase van de aanvraag om lid te worden van een Zwitserse zelfhulporganisatie (SRO).

Swiss Alps Energy AG is een gedistribueerde, op grootboek gebaseerde energieleverancier en een flexibele modulaire mijnbouwinfrastructuuroperator die bedoeld is voor langdurig stationair gebruik. SAE onderhoudt dus ongebruikte gebouwen in de bergen in Zwitserland en zal ze verstandig en ongestoord gebruiken, ongeacht de bouwconstructie of de omgeving.

SAE Concept 
 
Vanuit zijn unieke positie als een ervaren blockchain-technologieprovider en Zwitserse op hyperlinks gebaseerde bedrijfsapplicaties, streeft de Swiss Mining & Energy Alps naar:
– bevordering van blockchaintechnologie en het nut ervan voor het grote publiek
– bieden gedecentraliseerde klanten of derde partijen om hun eigen blockchain-gebaseerde projecten
– aanpak van milieuproblemen in verband met crypto-mijnen over de hele wereld
– ondersteuning van de lokale economie in de Zwitserse Alpenregio en facilitering van digitale transformaties op dit gebied
– elektriciteitsleveranciers die gebruikmaken van gedistribueerde grootboektechnologie

SAE cube 
 
Het geavanceerde, modulaire kubussysteem stelt Swiss Alps Energy AG in staat om geprefabriceerde mijnbouwcomponenten te bouwen en te implementeren die ter plekke met stof worden beschermd. De ideale natuurlijke temperatuuromstandigheden maken gemakkelijke koeling van mijnfaciliteiten mogelijk en het Rankine Organic Cycle (ORC) -systeem bevindt zich nog steeds in de projectfase leidt tot reductie Energieverbruik tot 50% in vergelijking met vergelijkbare installaties. Flexibele en modulaire mijnbouwkubussen bieden moderne automatisering en vereisen weinig onderhoud. 

Individuele kubussen communiceren met het centrale beheerplatform dat op zijn beurt de kubus controleert en aan elke kubus optimale parameters toewijst om mijnbouw te maximaliseren omwille van maximale winst.

SAE huurt alle kubussen of individuele mijnbouwcapaciteiten van SAM Cubes en garandeert tegelijk een zeer efficiënte energie- en concurrerende mijnbouwkosten. De SAE biedt concurrenten en / of particulieren ook de mogelijkheid om mijnfaciliteiten te huren en de vereiste stroom kan worden betaald. SAM Tokens Klanten kunnen ook kubussen kopen voor eigen gebruik. Bedrijven of personen die kubussen kopen, kunnen de vereiste sterkte van SAE verkrijgen en de kubus op de SAE-plaats bedienen of de kubus elders toepassen.

SAE-potentieel 
 
Zwitserland, een veilig land met een hoogwaardige omgeving, groeit uit tot een centrum van blockchain-technologie. Vanwege de goede en goedkope hernieuwbare energievoorziening is Zwitserland een zeer aantrekkelijke locatie voor mijnbouwfaciliteiten omdat winstgevende mijnbouw mogelijk is.

 Marktacceptatie van crypto-valuta en blockchain-technologie blijft toenemen. Agrarische mijnen groeien snel en hernieuwbare energie neemt toe. Hernieuwbare energie kan in het buitenland worden verkocht en een hoge marktacceptatie genieten. Dankzij de consistente groei in het gebruik van blockchain-tijden wereldwijd, zal de elektriciteitsinname voor mijnbouw blijven stijgen. Dit biedt kansen die interessant zijn voor mijnbouwbedrijven en voor elektriciteitsproducenten.

SAE Energy

Swiss Alps Energy AG maakt alleen gebruik van duurzame energie. De overeenkomst over de aankoop van alle langetermijnverkopen en het beheer van de eigen kleine energiecentrale van de onderneming maakt operaties mogelijk die de mijnbouwfaciliteiten ten goede komen. Dit is erg belangrijk omdat energiekosten het grootste deel uitmaken van alle crypto mijnbouwkosten en traditionele mijnbouwfaciliteiten gebruiken meestal vuile fossiele energiebronnen.

Wij zijn van mening dat de volgende elektriciteitsopwekking in het elektriciteitsnet slim en flexibel zal zijn. Via gedecentraliseerde netwerken zullen ze ook worden gevoed door particuliere leveranciers van hernieuwbare energie. Bijvoorbeeld een gedecentraliseerd netwerk op basis van slimme metingen van hardware, intelligente agents, slimme applicaties die via kunstmatige intelligentie optimale tarieven onderhandelen. en slimme contracten die dit contract op een transparante en veilige manier weerspiegelen.

We schakelen snel over naar industrie 4.0 en omgaan met automatisering, synthetische intelligentie en slimme contracten wordt gemeengoed. Als leverancier van elektriciteit zal Swiss Alps Energy AG zijn diensten in de nabije toekomst ontwikkelen en doordringen in andere bedrijfssegmenten met behulp van distributie van grootboektechnologie .

SAE future 
 
Swiss Alps Energy AG biedt de basis voor vele toekomstgerichte toepassingen van custody en overdracht van financiële activa, producttracking via blockchain en IoT in logistiek en transport, elektronische records in de gezondheidszorg en identiteitsbeheer om KYC-processen voor alle mogelijke industrieën te vereenvoudigen slechts een paar voorbeelden van hoe gedistribueerd technologieboek kan worden gebruikt.

 Bovendien heeft SAE een duurzaam concept ontwikkeld om het uiteenvallen van culturele goederen in het Alpengebied te overwinnen en tegelijkertijd hun economie en digitale transformatie te ondersteunen.

SAM Power Generation 
 
Door directe deelname of aankoop van groene energiecentrales zoals waterkrachtcentrales, fotovoltaïsche systemen en windenergiecentrales, koopt SAE niet, maar produceert het duurzame en kosteneffectieve kracht om de SAM Cubes te bedienen. Deze energiecentrale is een eenheid genaamd SAM Power. De gegenereerde energie wordt naar de SAE- kubus of naar de hal zelf gestuurd , waardoor de gebruiker of de mijnwerker ook een aanvulling vormt op zijn eigen mijnwerkers.

Vanwege de problematische koelemissies en het geluid van mijnbouwinstallaties is de vraag naar geschikte plaatsen en elektriciteit groot. SAM kan ruimte en elektriciteit aan concurrenten verhuren. Ook het voeden van de openbare stroom van het net is mogelijk. De energie van elke handeling staat echter geen elektriciteitstoevoer toe. aan particuliere huishoudens.

In de tweede fase wordt SAM Power Net gelanceerd: op een peer-to-peer (P2P) platform worden energieproducenten of huishoudens of industrieën met energieterugwinning en energieverbruikers bereikt. Hierdoor kunnen eindgebruikers direct energie kopen en minder dan op basis van de prijsmarkt.

 Het gebruik van SAM tokens zal de industriële sterke punten van vandaag standaardiseren en vereenvoudigen.

SAE ondersteunt decentralisatie en digitalisering van energietransities via geïntegreerde tokenisatie en Internet of Things (IoT) voor aankopen of ruilen van elektriciteit. Hiermee fungeert SAE als een onafhankelijke energieleverancier, die diegenen verbindt die geïnteresseerd zijn om actief te zijn. De SAE ontvangt gegevens over geproduceerde en verbruikte elektriciteit en energie van elke prijs. Deze informatie wordt opgeslagen op de blockchain en is daarom transparant en zichtbaar.

We hebben er vertrouwen in dat de volgende generatie netstroom slim en flexibel zal zijn. Ze zullen ook worden geleverd door particuliere leveranciers van hernieuwbare energie via gedecentraliseerde netwerken. 

Net zoals gedecentraliseerde netwerken op basis van intelligente meethardware, slimme agents, slimme applicaties die optimaal onderhandelen via intelligentie, kunstmatige en slimme contracten die dit contract transparant en veilig weerspiegelen. Uiteindelijk staat een blockchain-lid in de wereld voor een grote confrontatie omdat het in het cryptocurrency currency mining-proces zeer continu gebruik maakt van energie- en bedrijfsapplicaties op basis van blockchain-technologie en op hetzelfde moment Alps.

Als u geïnteresseerd bent en zou willen deelnemen aan dit project, bezoekt u de LINK https://tokensale.swissalpsmining.io/ om u als deelnemer aan de aankoop van een token te registreren. En om erachter te komen wat de info-tokens zijn en de verspreiding ervan is te zien op de officiële website.

BITCOINTALK PROFILE NAME: DEWI08
WALLET ADDRESS (ETH): 0x53D1Ea8619E638e286f914987D107d570fDD686B

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

DEC777 Decentralized Exchange.

What is DEC777 Decentralized Exchange If you’re nеw tо contract-for-difference trading, оnе оf thе biggest decisions уоu саn mаkе іѕ choosi...